Dit zijn mijn Roots

Over mij en coaching ervaringen

Het gedrag van mensen vind ik fascinerend; de herkomst ervan staat centraal in de diensten die ik bied.

Mijn Roots zijn van oorsprong te vinden in ‘Het Verre Oosten’. Roots of ook wel – je wortels, herkomst of oorsprong – hebben ook betekenis naar de toekomst. Jouw Roots of Oorsprong zijn daarom belangrijk en een gegeven voor jouw leerproces…

Dit aspect heeft een plaats gekregen in de naam van mijn praktijk. 

Eén van de thema’s bij ontwikkeling en aanleren van nieuw gedrag is de invloed die verschillende socialisatie-processen daarop hebben.

Onderhuidse zaken zoals waar kom ik vandaan, wat is de invloed van mijn culturele achtergrond, wat betekent diversiteit, et cetera. Ze zijn van wezenlijk belang voor de wijze waarop jij omgaat – en leert omgaan – met autoriteit, agressie, vriendschap, werk, en meer.

“Het kan altijd anders” (m.d.a.  JRT).

Specialisaties

  • Supervisie – (personal-/team-)Coaching – (begeleide-)Intervisie loopbaanadvies;
  • Resultaat gericht en organisatie sensitief coachen;
  • Provocatief coachen;
  • Diversiteit (verschillen man/vrouw; verschillen op basis van culturele achtergrond) en supervisie;
  • NLP;
  • EMDR.

Wat kan een traject voor jou betekenen?

Je kunt verwachten dat een gevolgd traject sporen achterlaat. Je zelfinzicht zal toenemen en verbeteren. Het is van waarde voor jouw leren en van veel betekenis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling tot professioneel werker.

Het volgen van een traject helpt je direct hiervoor de volgende stappen te zetten!

Mijn Roots

Ik ben Peter Davidsz

Mijn loopbaan in de zorg is in 1976 begonnen. Ik ben gestart in Amsterdam en ben in 1980 naar Drenthe verhuisd. Bijna 25 jaar heb ik uiteenlopende locaties mogen leiden als manager. Ik heb dit met zeer veel plezier gedaan. 

Het werk is gevarieerd en je leert er veel facetten en verschillende kanten van kennen, waarvan er vele, divers toepasbaar blijken in mijn praktijk. Mijn ervaring op het gebied van supervisie en coaching heb ik opgedaan in o.a. particuliere trajecten (MKB), zzp-er’s, het onderwijs en instellingen in de zorg of maatschappelijke dienstverlening.

Ik verzorg onder meer begeleidingstrajecten voor individuele werkers en voor teams, door middel van supervisie, personal coaching, loopbaanadvies, begeleide intervisie, team coaching en trainingen.

Hiervoor heb ik de opleiding begeleidingskunde en de opleiding tot registercoach(LVSC) met goed gevolg afgerond.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je op zoek naar een supervisor, professionele begeleiding bij intervisie of voor personal en team-coaching of herregistratie? Ik help je graag.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top