Dit zijn mijn Roots

Over mij en coaching ervaringen

Het gedrag van mensen vind ik fascinerend; de herkomst ervan staat centraal in de diensten die ik bied.

Mijn Roots zijn van oorsprong te vinden in ‘Het Verre Oosten’. Roots of ook wel – je wortels, herkomst of oorsprong – hebben ook betekenis naar de toekomst. Jouw Roots of Oorsprong zijn daarom belangrijk en een gegeven voor jouw leerproces…

Dit aspect heeft een plaats gekregen in de naam van mijn praktijk. 

Eén van de thema’s bij ontwikkeling en aanleren van nieuw gedrag is de invloed die verschillende socialisatie-processen daarop hebben.

Onderhuidse zaken zoals waar kom ik vandaan, wat is de invloed van mijn culturele achtergrond, wat betekent diversiteit, et cetera. Ze zijn van wezenlijk belang voor de wijze waarop jij omgaat – en leert omgaan – met autoriteit, agressie, vriendschap, werk, en meer.

“Het kan altijd anders” (m.d.a.  JRT).

Specialisaties

Wat kan een traject voor jou betekenen?

Je kunt verwachten dat een gevolgd traject sporen achterlaat. Je zelfinzicht zal toenemen en verbeteren. Het is van waarde voor jouw leren en van veel betekenis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling tot professioneel werker.

Het volgen van een traject helpt je direct hiervoor de volgende stappen te zetten!

Mijn Roots

Ik ben Peter Davidsz

Mijn loopbaan in de zorg is in 1976 begonnen. Ik ben gestart in Amsterdam en ben in 1980 naar Drenthe verhuisd. Bijna 25 jaar heb ik uiteenlopende locaties mogen leiden als manager. Ik heb dit met zeer veel plezier gedaan. 

Het werk is gevarieerd en je leert er veel facetten en verschillende kanten van kennen, waarvan er vele, divers toepasbaar blijken in mijn praktijk. Mijn ervaring op het gebied van supervisie en coaching heb ik opgedaan in o.a. particuliere trajecten (MKB), zzp-er’s, het onderwijs en instellingen in de zorg of maatschappelijke dienstverlening.

Ik verzorg onder meer begeleidingstrajecten voor individuele werkers en voor teams, door middel van supervisie, personal coaching, loopbaanadvies, begeleide intervisie, team coaching en trainingen.

Hiervoor heb ik de opleiding begeleidingskunde en de opleiding tot registercoach(LVSC) met goed gevolg afgerond.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je op zoek naar een supervisor, professionele begeleiding bij intervisie of voor personal en team-coaching of herregistratie? Ik help je graag.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top

Ik werk weer face to face, maar online blijft mogelijk.

Ook Roots Supervisie gaat mee met de wijzigingen in de Corona regelgeving. 


Basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomen

Basisregels blijven

Veel maatregelen verdwijnen, er kan weer heel veel, maar het virus is niet weg. De basisregels blijven onverminderd van belang, ook als je al gevaccineerd bent. De basisregel ‘verplicht 1,5m afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand. Deze basisregel helpt aantoonbaar om besmetting te voorkomen.

Ook handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD en regelmatig zorgen voor frisse lucht in binnenruimtes draagt hier allemaal aan bij.

Bron: Rijksoverheid.

Pm.: Het staat een ieder vrij om zelf te bepalen of bovenstaande veiligheid genoeg biedt. Hetgeen betekent dat een mondkapje nog steeds mogelijk is in de praktijkruimte, evenals online de sessies plannen en vormgeven.