Ha Collega,

Enkele jaren geleden mocht ik bij jou op je kamer meedoen. Wij kregen samen een ‘duo-baan’ stafmedewerker. Jij was dit al jaaaaren en ik mocht het proberen (de meester en de gezel). Eerst maar eens even de kat uit de boom gooien dacht ik en dan zien we vanzelf wel of deze vogel blijft zitten en het gaat volhouden met mij. Nou dat is je gelukt. Ik heb een bijzonder leuke werkperiode met je mogen hebben. Het eerste ‘wapenfeit’ werd Tools4gp. 😉  – leg dat maar zelf uit.. Op het gebied van werkklussen hebben we veelal aanvullend gewerkt, ieder zijn eigen klus en mocht je elkaar nodig hebben, dan was daar altijd tijd voor.

Met veel interesse heb ik je enthousiasme, toewijding en ijver mogen volgen. Ik was er soms zelfs een beetje jaloers op. Jij kon werkzaamheden doen alsof het je lust en je leven was. En daar ben ik (min of meer) wel eens in gevlogen; bij je vertrek kreeg ik namelijk gratis en voor niets het project ‘Oktobermaand Kindermaand’ in de schoot geworpen… Ik maak dit stukje nu bewust maar niet langer…

Na 24 jaar locatiehoofd te zijn geweest, moest ik stoppen om gezond te blijven. Jij hebt gezorgd voor een ‘zachte landing’.

Onze gezamenlijke hobby muziek, waarbij ook ons genre voorkeur samen viel, zorgde voor een muziek installatie op onze werkplek, waaruit met regelmaat de Drentse blues schalde. Je speelt ook zelf en zeker niet onverdienstelijk (jaloers!). Bij een van je optredens waren we aanwezig, genieten!

Ik stop hier, zal je missen.

Veel geluk Collega en geniet vooral nog heel lang samen met je familie!

 

Reageer als eerste »

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Helemaal veilig, niemand ziet je e-mailadres

Naar boven

  • RooTs-Supervisie
  • Aardbeihof 29
  • 9408 BK, Assen
  • Nederland
Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin