Het is een Geïntegreerde Missie:Coach-A-Kid .

Gcoach.nl kent vele mensen wiens beroep het is om anderen te helpen. Dagelijks helpen ze vele mensen hun problemen op te lossen en doelen te bereiken. Professionals willen gratis helpen, om Dromen te Verwezenlijken. Een deel van hun tijd stellen ze belangeloos ter beschikking, omdat ze graag iets terug doen voor anderen. Aangesloten Professionals kunnen Pro Deo 1 tot 4 uur per week een Kid (ca. 10 – 18 jaar) coachen om zijn of haar Dromen te verwezenlijken. Hierdoor creëren we samen een Wereld die we Werkelijk Wensen.

VALT HIER MEER OVER TE ZEGGEN?..DOEN!

Coaching Kids: Silence...listen; there is nothing but you..


Reageer als eerste »

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Helemaal veilig, niemand ziet je e-mailadres

Naar boven

  • RooTs-Supervisie
  • Aardbeihof 29
  • 9408 BK, Assen
  • Nederland
Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin