Bijzondere mensen met bijzondere verhalen, dat is het bijzondere van mijn werk. Waar ik echter achter ben gekomen is dat mensen die verhalen wel met zich dragen, maar dat je ze niet noodzakelijkerwijs hoeft te horen, om te zien dat ze een stempel op hen hebben gedrukt. Om redenen die ieder voor zich houdt.

Nu werk ik in een sector waarin mensen aan de zorg van mij en mijn collega’s worden toevertrouwd. Of sterker, zijn overgeleverd.
Die zorgmedewerkers doen zeer goede dingen voor hun cliënten, maar ook vaak genoeg, bijzonder onbegrijpelijke. Dat is nog te volgen en niet zo vreemd, als de zorg bestaat uit ondersteuning van mensen met minder verstandelijke vermogens. Voor hen geldt (bij mijn ene collega) bij haar zit ik goed en bij de ander minder, of op een ander moment net omgekeerd…

Het wordt echter buitengewoon kwetsbaar als jijzelf als zorgverlener, niet helemaal (meer) weet waar je voor staat..

Reageer als eerste »

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Helemaal veilig, niemand ziet je e-mailadres

Naar boven

  • RooTs-Supervisie
  • Aardbeihof 29
  • 9408 BK, Assen
  • Nederland
Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin